Zaterdag  1 februari 2014

Vertrek vanaf de Kroon, die speciaal voor ons half 2 open is gegaan om een lekker bakje koffie te nuttigen, sjappo Fons.

Ebo gaf aan niet te kunnen rijden ivm met coaching etc , wat ons hele schema in de war bracht, Ebo rijdt namelijk altijd!!. Maar goed de Plakkers zijn de Plakkers en die lossen dit soort zaken op in een handomdraai. Louis en Ronald hebben dit opgelost. Een aantal speler willen graag op stand vervoerd worden en vluchten allemaal naar de auto van louis de rest moest het doen met het autootje van de Boer.  Eenmaal aangekomen bij de sporthal (mooi op tijd want de velden waren nog niet eens klaar) omkleden en warm lopen.  Hier viel meteen al op dat Leeuwarden niet van plan was dit potje zomaar weg te geven. Sterker nog men had een selectie van 10 gedreven spelers.

Eindelijk is het gebeurd….. overstappen naar een andere vereniging met nieuwe mensen vol  leuke ideeën, een 40 jarig bestaan, een nieuwe site, maar nog erger een voorzitter die bepaald wie een wedstrijdverslag MOET schrijven voor op die site!!! Met het gegeven dat deze man toevallig Plakker van t jaar 2013 is zal ik hem niet tegenspreken en ben ik  van mening dat leuke initiatieven beloond dienen te worden dus bij deze….. zal ik het spits afbijten.

Als je vooraf de stand had bekeken was de titel alleszeggend,

De koploper kwam op bezoek in Sneek, Het 2e team was weer eens vrij, waardoor we met een brede selectie de wedstrijd konden aanvangen, Iedereen was getergd, helmaal nadat we de 1e wedstrijd in Oosterend  volleyballes hadden gekregen.